LG mobiele airconditioner met DUAL Inverter Compressor - Hardware Info

2022-09-16 21:20:33 By : Ms. Wendy Wang

LG meldt met zijn nieuwe mobiele airconditioner met Dual Inverter een veelzijdige oplossing voor thuis of op kantoor op de markt te brengen. De verplaatsbare airco kan zowel koelen, ventileren als ontvochtigen en moet dat dankzij de Dual Inverter Compressor op een energiezuinige en geruisloze manier doen, zo claimt de maker.

De mobiele airconditioner is compact en moet makkelijk verplaatsbaar zijn dankzij de wieltjes onder de unit. Het apparaat moet eenvoudig te installeren zijn door de installatiekit en de slang. De 3-in-1 werking van het systeem moet daarnaast zorgen voor multifunctionaliteit. De Dual Inverter-technologie moet je een besparing tot 70 procent aan energie opleveren en moet door een optimale luchtstroming sneller koelen. Tegelijkertijd wordt het trillingsniveau verlaagd, waarmee het geluidsniveau moet kunnen dalen naar 42 decibel.

De portable airco heeft in principe niet meer slimme functies dan de andere modellen van LG en is net als de andere units te bedienen met de ThinQ app, Google Assistant en Amazon Alexa. Ook niet-smartphonegebruikers moeten het apparaat kunnen bedienen dankzij het led-scherm op het toestel. Het selectiepaneel moet je daarbij helpen om de temperatuur met enkele drukken op de knop in te stellen. Daarnaast kun je de airconditioner bedienen met een afstandsbediening.

De adviesprijs van de mobiele airco bedraagt € 749,-.