Fluitend de toekomst tegemoet - Joop - BNNVARA

2022-03-18 06:38:57 By : Ms. Tracy Chen

Opkomst is de grote verliezer

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

Woorden bleken makkelijker dan daden, zoals iedere Feyenoord-fan weet. Deze is erg leuk.. ????

Dat Poetin bereid is een kernwapen in te zetten, dat is zeker te geloven. Op Kiev? Zeer zeker niet. Dat is een tweede culturele hoofdstad van de Russen. Mogelijk op Mariupol. Zal de inzet van een kernwapen leiden tot een kernoorlog? Zeer zeker niet. Wie zou om die reden een kernwapen inzetten tegen Rusland? Niemand zal een aanleiding hebben. Zelfs China zal met ingehouden adem even moeten nadenken: wat nu? Mariupol zal een Russische variant van Hiroshima/Nagasaki zijn: een kernbom gooien omdat het kan, en niemand je tegen zal houden.

Ook niet op Odessa vanwege de culturele waarde. Maar verder kun je weinig uitsluiten.

De verliezers zijn al bekend. Dat zijn de mensen met lage inkomens of met uitkeringen. En dan bedoel ik de mensen in Duitsland en vooral in Nederland. Politici hebben daar geen oog voor. Vooral Kaag heeft geen flauw benul.

'Dat zijn de mensen met lage inkomens of met uitkeringen.' Modale inkomens (90% van Nederland dus) ook.

Leman Gelukkig maar, dat tenminste Kaag nog een ander benul heeft dan u. Als de verliezers van nu tot winnaars worden, impliceert dat dan al niet heel snel dat er dan hooguit en hoogstens "andere verliezers" oplevert? Als u zo ongenuanceerd redeneert, kunt u mij dan kwalijk nemen, dat ik dat ook doe?

Zandb De reparaties die nu bekend zijn gemaakt om de pijn te verlichten zijn hoopgevend. Het besef is doorgedrongen tot de politiek dat dit ook een explosieve situatie kan opleveren als er niets aan gedaan wordt. Maar ik ben het met u eens dat mijn verhaal een beetje kort door de bocht was.

'dat er met olie zo godsgruwelijk veel geld valt te verdienen. ' Ook omdat er heel veel mensen afhankelijk zijn van een auto, mensen die in de provincie wonen én elke dag een half uur in de auto zitten om op hun werk te komen.

@Hernandez 10 maart 2022 at 16:50 ‘dat er met olie zo godsgruwelijk veel geld valt te verdienen. ‘ Ook omdat er heel veel mensen afhankelijk zijn van een auto, mensen die in de provincie wonen én elke dag een half uur in de auto zitten om op hun werk te komen. Joh..

Als je dan toch filosofisch wilt doen: we verliezen allemaal aan deze oorlog zonder te weten waarom deze gevoerd wordt. Zoiets?